reVamp i Almedalen "Why are you here 2015"

Nu rullar snart Almedalsveckan igång och det känns härligt! En vecka då Visby bubblar av människor som möts i olika samhälls- och demokratifrågor.

Anna på reVamp är en av bordsvärdarna på seminariet ”Why are you here 2015”. Ett seminarium om mångfald och inkludering.

2 juli på Jodas innergård kl 15-18, Skeppsbron 24.

"Why are you here?" är frågan du får höra när du inte riktigt passar in i ett sammanhang. Den som ses som självklar i det offentliga rummet, på mötet, i media, behöver sällan reflektera över varför en befinner sig här.

Nu vill vi, tillsammans med dig, ställa den till alla. Så why are you here? Mångfald och inkludering är vårt fokus och alla inbjuds till mindre bordssamtal. Kanske vill du vara med en stund, eller så vill du vara med hela seminariet?

Välkommen att möta Anna och många andra för att lyssna och samtala!

När? för evenemanget torsdag 2/7 kl 15.00 till ca kl 18.
Var? Joda Bar & kök, innergården

reVamps tider och frågeställningar:
 

Om förändringsprocesser för mångfald och inkludering

(ca kl 15:50)

Som praktiker har Anna ett antal goda exempel på hur vi kan ta oss förbi motstånd och istället väcka intresse för jämställdhet- och jämlikhetsutveckling i organisationer.

Välkommen till vårt bord för att dela och diskutera erfarenheter om vilka processer och metoder (medvetna eller omedvetna) som behövs för att få till en förändring/öppnare attityd för mångfaldsfrågor.
 

Vem kan, får & vill du vara? Skapa inkludering genom ideellt arbete

(ca kl 16:35)

Här bjuder reVamp in till ett samtal kring hur vi kan använda konst, kultur och nöje för att skapa kunskap, inkludering och mångfald.

Anna utgår från sitt ideella arbete inom hbtq, sexualitet, relations- och identitetsarbete där hon bl a skapade BurlesQue Bar Visby. BurlesQue Bar är en plats, en fristad, ett ställe för lärande, samtal och fest – allt på samma gång. Ett edutainment har gjort skillnad i samhället, både på ett fysiskt och ett mentalt plan.

Här kan du läsa om vem mer som kommer delta i evenemanget och vilka olika frågeställningar som kommer att lyftas.

Välkommen till ett av Almedalens mest dynamiska seminarium!
 

För mer info om evenemanget

 

KONTAKT

073-68 70 564 - Anna Karlsson, Jämlikhetshetskonsult & Jämställdhetskonsult

info@revamp.se | anna@revamp.se |